График работы:

Будние: 9:00 – 18:00

Сб: 9:00 – 15:00

0
Мой заказ
Каталог
Желания
Добавьте товары в желания
Сравнение
Добавьте товары для сравнения
Характеристики
Тип гарантии Производитель
Описание

Кишеньковий сонячний генератор
Explorer 300 Plus — це портативна електростанція з інвертором із чистою синусоїдою змінного струму потужністю 300 Вт (пікова потужність 600 Вт) і ємністю 288 Вт·год. Він може заряджати до 4 пристроїв одночасно, що робить заряджання кількох пристроїв швидким і простим. Крім того, він досить легкий і компактний, щоб поміститися в рюкзак, тому його можна легко взяти з собою.

Технологія MPPT забезпечує 99% ефективності заряджання від сонячної енергії. Зарядка від розетки займає 2 години (від 0 до 100% заряду акумулятора), а сонячна зарядка сонячними панелями SolarSaga 200 Вт – 4 години. Завдяки підтримці автомобільної зарядки вам більше не доведеться турбуватися про перебої з електроенергією!

Інноваційна технологія ChargeShield
Технологія швидкої зарядки ChargeShield від Jackery є провідною в галузі, використовуючи покроковий алгоритм заряджання зі змінною швидкістю для підвищення безпеки та подовження терміну служби акумулятора на 50%. Навіть при високій температурі 45°C електростанцію можна повністю зарядити приблизно за 2 години.

Інтелектуальне керування програмами та безшумний шепіт
За допомогою програми Jackery можна зручно відстежувати стан електростанції, включаючи рівень заряду акумулятора, що залишився, час, вхідну та вихідну потужність з ваших мобільних пристроїв. У режимі безшумної зарядки рівень шуму підтримується на рівні ≤ 45 дБ під час процесу заряджання - для абсолютної тиші.

Найкраща в галузі ефективність перетворення сонячної енергії
Explorer 300 Plus можна заряджати від будь-якої сонячної панелі Jackery. Удосконалена технологія IBC (Interdigitated Back Contact) з електричними контактами на задній панелі сонячних панелей забезпечує максимальне поглинання світла та пропонує вишуканий та елегантний вигляд. Маючи високу ефективність перетворення сонячної енергії до 25%, вони ідеально підходять для активного відпочинку на свіжому повітрі та аварійних відключень електроенергії.

Jackery Explorer 300 Plus (21-0001-000010)

В наличии
Артикул: 987544
14 990 грн
15 874 грн
Войдите на сайт чтобы
добавить товар в список желаний

В кредит
Быстрый заказ

Курьером по Киеву — 250 грн

 

Экспресс Доставка — 500 грн

 
Курьером по Киевской Области — 25 грн/км  
Самовывоз — бесплатно (г. Киев, ул. Львовская 23)  
«Новой Почтой» по Украине — по тарифам компании  

 

Подробнее о доставке

Наличными при получении
Картой онлайн
Картой при получении
«Покупка частями» от monobank. Акционные цены не действуют при данном способе оплаты

«Оплата частями» от ПриватБанк. Акционные цены не действуют при данном способе оплаты

Оплата по реквизитам компании (IBAN)

Наложенным платежом в отделении "Новой Почты"

 

Подробнее об оплате

Официальная по условиям производителя
Обмен / возврат товара в течение 14 дней
 

 

Подробнее про гарантию

Новый отзыв или комментарий
Войти с помощью
Оцените товар
Отправить
Наверх

Мы заботимся о вашей конфиденциальности

Этот веб-сайт использует файлы cookie для маркетинга и статистических целей, а также для безопасной и оптимальной работы сайта. Вы можете изменить это в настройках вашего браузера. Нажмите на кнопку «Согласиться», чтобы дать согласие на использование файлов cookie. Подробнее можно ознакомиться на странице Пользовательское соглашение.